Over Elim

Over Elim

Aan de voet van de Amerongse berg en aan de rand van het dorp is het volop genieten van rust in een bosrijke omgeving. Elim is een bijbelse naam voor 'Oase', een plek waar de Israëlieten rust vonden tijdens hun doortocht in de woestijn.

Vanuit de rijke geschiedenis met haar wortels in het Zendings-Diaconessenhuis biedt de zorglocatie anno nu zo'n plek voor ouderen.

Bij Elim staat niemand alleen. Elkaar ontmoeten, samen en voor elkaar. Dat is onze belofte aan u. Welkom in Elim! We bieden verpleeghuiszorg en verzorging aan met goede begeleiding en advies.

Elim is een bijbelse naam voor 'Oase', een plek waar de Israëlieten rust vonden tijdens hun doortocht in de woestijn. Vanuit de rijke geschiedenis met haar wortels in het Zendings-Diaconessenhuis biedt de zorglocatie anno nu zo'n plek voor ouderen. Aan de locatie grenst high care Hospice De Wingerd, waar palliatieve terminale zorg wordt geboden.

Bij Elim organiseren we dagelijks diverse activiteiten. Van bijbelstudie tot bidstond. En van hersengym tot brei en crea middag. Iedereen is van harte welkom.

Elim heeft een mooie ontmoetingsruimte (de Oangerie) waar de activeiten plaats vinden. Ook is er mogelijkheid om gezamenlijk te eten. Saamhorigheid staat immers centraal.

 

In Elim kunt u terecht voor warme en koude maaltijden. Kom een hapje eten in ons eigen restaurant de Orangerie.

Het is ook mogelijk om binnen Elim gebruik te maken van onze maaltijdservice. U ontvangt dan elke dag een heerlijke maaltijd in uw eigen appartement.