Uw woning

Zoekt u woonruimte?

Wonen in een zorgappartement
De zorgappartementen zijn ruim opgezet en bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer, een logeer- of hobbykamer, een keuken en een sanitaire ruimte met douche en wc. De keuken is standaard ingericht met een keukenblok, koelkast en een kookplaatje. De appartementen aan de zonzijde zijn voorzien van zelfbedienbare elektrische zonneschermen. Voor televisie, telefonie en internet zijn aansluitingen aanwezig. De abonnements- en gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening. Elim beschikt over een eigen telefooncentrale met doorkiessysteem. Zodra u hier komt wonen, ontvangt u een nieuw nummer. Interne gesprekken zijn gratis.  

Wonen op de afdeling PG en Somatiek wonen
Een veilige, herkenbare en huiselijke omgeving staat centraal op de afdeling kleinschalig wonen. De afdeling telt zeven appartementen voor cliënten met dementie en een gezamenlijke huiskamer. Uw appartement is gestoffeerd en ingericht met onder andere een verpleeghuisbed. De sanitaire ruimte deelt u samen met één medecliënt. U of uw familieleden/mantelzorgers kunnen het appartement zelf verder inrichten.

Huurappartement met (thuis)zorg
Wonen in Elim? Dat kan door middel van 'huren'. U huurt een eigen appartement in onze locatie. Dit betekent dat u wel geniet van het veilige, vertrouwde gevoel, maar verder zelfstandig woont. De zorg en ondersteuning die u nodig hebt, wordt ingeschakeld vanuit de thuiszorg die snel ter plekke is. Er zijn twee type appartementen die u huren kunt: 
- Type 1
- Type 2
Afhankelijk van het appartementstype is de oppervlakte ongeveer 52-56 m2. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, een slaapkamer, een logeer- of hobbykamer, een keuken en een sanitarie ruimte. De slaapkamer heeft een zogeheten Frans balkon (openslaande deuren) die uitkijken op de rustige straat of de bosrijke achtertuin. 
Bent u huurder, dan wordt de zorg gefinancierd vanuit uw 'zorg thuis'-indicatie of vanuit uw ZZP-indicatie voor 'zorg met verblijf'. Aanvullende zorg of ondersteuning kan vaak op eigen financiering. 

 • Onze appartementen
  Onze appartementen
  Lees meer
 • Kleinschalig wonen
  Kleinschalig wonen
  Lees meer
 • Onze locatie
  Onze locatie

  Elim is een bijbelse naam voor 'Oase', een plek waar de Israëlieten rust vonden tijdens hun doortocht in de woestijn.

  Lees meer
 • Buurtvoorzieningen
  Buurtvoorzieningen
  Lees meer