Wonen

Wonen in een zorgappartement

Wonen in een zorgappartement
De zorgappartementen zijn ruim opgezet. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, een slaapkamer, een logeer- of hobbykamer, een keuken en een sanitaire ruimte met douche en wc. De slaapkamer heeft een zogeheten Frans balkon (openslaande deuren) die uitkijken op de rustige straat of de bosrijke achtertuin. Afhankelijk van het appartementstype is de oppervlakte ongeveer 52-56 m2.
Er zijn twee type appartementen: 
- Type 1
- Type 2

De keuken is standaard ingericht met een keukenblok, koelkast en een kookplaatje. De appartementen aan de zonzijde zijn voorzien van zelfbedienbare elektrische zonneschermen. Voor televisie, telefonie en internet zijn aansluitingen aanwezig. De abonnements- en gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening. Elim beschikt over een eigen telefooncentrale met doorkiessysteem. Zodra u hier komt wonen, ontvangt u een nieuw nummer. Interne gesprekken zijn gratis.

Wonen op de afdeling PG en Somatiek 
Een veilige, herkenbare en huiselijke omgeving staat centraal op de afdeling kleinschalig wonen. De afdeling telt zeven appartementen voor cliënten met dementie en een gezamenlijke huiskamer. Uw appartement is gestoffeerd en ingericht met onder andere een verpleeghuisbed. De sanitaire ruimte deelt u samen met één andere cliënt. U of uw familieleden/mantelzorgers kunnen het appartement zelf verder inrichten.

 • Onze appartementen
  Onze appartementen
  Lees meer
 • Kleinschalig wonen
  Kleinschalig wonen
  Lees meer
 • Onze locatie
  Onze locatie

  Elim is een bijbelse naam voor 'Oase', een plek waar de Israëlieten rust vonden tijdens hun doortocht in de woestijn.

  Lees meer
 • Buurtvoorzieningen
  Buurtvoorzieningen
  Lees meer
 • Virtuele rondleiding
  Virtuele rondleiding

  Bekijk hier de verschillende ruimtes van de locatie Elim van Zorggroep Charim.

  Lees meer