Onze appartementen

Onze appartementen

Er zijn 53 zorgappartementen en er is een afdeling kleinschalig wonen waar verpleegzorg wordt geboden. Die bestaat uit zeven woonslaapkamers met gezamelijke huiskamers voor clienten met dementie. Daarnaast is er een groep van tien appartementen voor cliënten die somatische (lichamelijke) verpleegzorg krijgt.

Wonen in een zorgappartement
De zorgappartementen zijn ruim opgezet. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, een slaapkamer, een logeer- of hobbykamer, een keuken en een sanitaire ruimte met douche en wc. De slaapkamer heeft een zogeheten Frans balkon (openslaande deuren) die uitkijken op de rustige straat of de bosrijke achtertuin. Afhankelijk van het appartementstype is de oppervlakte ongeveer 52-56 m2.
Er zijn twee type appartementen: 
Type 1 
Type 2

De keuken is standaard ingericht met een keukenblok, koelkast en een kookplaatje. De appartementen aan de zonzijde zijn voorzien van zelfbedienbare elektrische zonneschermen. Voor televisie, telefonie en internet zijn aansluitingen aanwezig. De abonnements- en gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening. Elim beschikt over een eigen telefooncentrale met doorkiessysteem. Zodra u hier komt wonen, ontvangt u een nieuw nummer. Interne gesprekken zijn gratis.